Καλωσήρθατε στο

Η επιχείρηση “Studio Casa” ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νίκαιας. Το 1992 άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα με ισόγειο και έναν όροφο στην ίδια περιοχή αλλά σε διαφορετικό χώρο. Το 2012 μεταφερθήκαμε στο καινούργιο μας κατάστημα,Γρ. Λαμπράκη 371στην Νίκαια.

O επισκέπτης του χώρου μπορεί να δει και να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων μοντέρνων και κλασικών, τα έπιπλα που εκφράζουν το προσωπικό του στυλ για να διαμορφώσει το χώρο του. Στο κατάστημα υπάρχουν κομμάτια από πολύ κλασικά,- στυλ Versace καναπέδες, τραπεζαρίες από μάρμαρο, κρεβατοκάμαρες με μαρμάρινες και χρυσές διακοσμήσεις-, έως και πολύ σύγχρονα,- μίνιμαλ συνθέσεις, τραπεζαρίες με τζάμι ή ξύλο και μπουφέδες σε λιτές γραμμές, καναπέδες σε τριθέσιο και διθέσιο ή σε γωνία σε καρέ γραμμές ή σε καμπύλο σχεδιασμό σε δέρμα και σε ύφασμα.

Τα έπιπλα αυτά προέρχονται από διάφορους Ιταλικούς και Ισπανικούς οίκους, αλλά και απο τηνΕλληνική παραγωγή  και σας παραδίδονται μαζί με τα συνοδευτικά γνησιότητας και τις εγγυήσεις τους.

Παρέχεται η δυνατότητα σε πολλά από αυτά αλλαγής διαστάσεων και ασφαλώς υφασμάτων, ακόμα και στα κομμάτια που είναι εισαγωγείς. Ιδιαίτερα στις συνθέσεις οι συνδυασμοί είναι άπειροι και η γκάμα των χρωμάτων μεγάλη.

Όσον αφορά το διακανονισμό υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής χωρίς προκαταβολή και εξόφλησης έως και 36 μήνες δόσεις με πιστωτική. Αλλά και η δυνατότητα αποπληρωμής χωρίς προκαταβολή και εξόφλησης έως και 60 μήνες δόσεις με χρηματοδότηση μέσω τραπέζης.

Άλλος τρόπος διακανονισμού χωρίς πιστωτική, γραμμάτεια ή τράπεζα, είναι μεανοικτό λογαριασμό. Δηλαδή κλείνετε την παραγγελία με μια προκαταβολή το 30% του ποσού(εξαρτάτε απο την παραγγελία και το μέγεθος της) και τα υπόλοιπα σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις,τις οποίες πληρώνετε στο κατάστημα, με την προϋπόθεση οτι η παράδοση θα γίνει μετά ένα χρόνο από το κλείσιμο της παραγγελίας , που θα γίνει και η εξόφληση της τελευταίας δόσης.

Η μεταφορά των επίπλων στο χώρο σας καθώς και η συναρμολόγηση και τοποθέτηση γίνεται από εμάς, στις περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και στις πλησίον περιοχές εντελώς δωρεάν. Σε αντίθετη περίπτωση ο τρόπος μεταφοράς γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα ανάλογα την απόσταση καιτο μέγεθος της παραγγελίας.

Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας και πατήστε Enter

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.